Printen maar!


Hele leuke ontwerpen en het kost je niks! Wist jij al van het bestaan van free printables? Er zijn heel veel  ontwerpers die deze aanbieden. Met een paar drukken op de knop print je de mooiste posters, doosjes, kadolabels en slingers. Zoek er maar eens op, je komt de leukste dingen tegen. 

Een kleine kerstselectie

Diamonds are ..
Deze diamanten hangers lijken 3D maar dat is gezichtsbedrog, ze zijn echt plat. Je hoeft dus niet te vouwen maar alleen te knippen voor een sprankelend effect. In de kerstboom of als slinger zijn ze prachtig. Ze zijn ontworpen door niemand minder dan onze eigen grafisch vormgever Daphne Holthuizen. Klik hier voor de printable.


Diamanten hanger by www.daphneholthuizen.nl


Diamanten hanger by www.daphneholthuizen.nl

Kerst met Snor
We vinden de wereld van Snor altijd al een feest en nu maken ze er helemaal een feestje van met deze mooie kerstlabels en inpakpapier. Klik hier voor de printable.

labels by www.saskiarasink.nl


kadopapier by www.saskiarasink.nl


Studio DIY heeft een website om je volledig in te verliezen, boordevol met leuke tips en do it yourselfs. Dit is er een uit de oude doos. Maar zo'n leuk doosje dat we hem er toch even bijzetten. Klik hier voor de printable.

www.etsy.com./shop/EmilyHingston