Even bijkomen

Zo, dat is even bijkomen....  In het weekend van 19 & 20 mei stonden we met Kadolab op de Local Goods Market in de oude tramremise, de Hallen in Amsterdam. Wat is dat mooi geworden. We hadden het gevoel dat we in een van de prachtige passages aan de boulevard Montmartre van Parijs stonden. En wat worden er veel mooie en lekkere spullen gemaakt in Amsterdam.

De volgende Local Goods Market is op 17 & 18 mei. Wij zijn er zelf dat weekend niet bij, maar evengoed een aanrader om naar toe te gaan. ;-)

Nadat we zondag ons boeltje hadden ingepakt en onze leuke, lieve, creatieve weekendburen bykiMMik en inchofstuff gedag hadden gezegd, zijn we snel naar huis gereden. Om daar een nieuwe voorraad kaarten te bedrukken en te naaien, flyers te printen, broodjes te smeren, regenlaarzen klaar te zetten om maandagochtend samen met BROESJ naar de Swanmarket in Rotterdam te vertrekken.

Als echte ervaren marktvrouwen hadden we deze keer binnen een uur onze kraam ingericht en een heerlijke bak koffie in onze handen. Vervolgens zijn we de hele dag zoet geweest met het kijken naar al die verschillende mooie broches uit de geheime voorraadzak van Broesj. Een van de vele voordelen van een stand delen.

Ook in Rotterdam hebben we weer leuke nieuwe mensen ontmoet. Onder andere sophie sweet vintage. En hoe fijn om ook wat bekende gezichten te zien. Daar worden we altijd blij van.

Onze volgende markt is de Sunday market op 4 mei bij de westergasfabriek in Amsterdam. We hopen jullie dan natuurlijk weer te zien!